zondag 14 juli 2024
     
 
Schilderwerk
Foto's en referenties
Contact opnemen
 
Schilderen. Vertrouw op de blik van de vakman

Geïnspireerd door het overweldigende aanbod aan woonmagazines en programma's op tv? Toe aan een totaal ander buitenaanzicht van uw huis of een opgefriste uitstraling van uw interieur? Ik, Peter Nederstigt gecertificeerd huisschilder, sta u graag bij met woord en daad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen waar het kleurschema's en materialen betreft. Ook veilig en gezond werken staat bij mij hoog in het vaandel. Ik klaar de klus binnen de afgesproken tijd, afgestemd op uw eigen wensen en met een minimum aan overlast. Zeker het overwegen waard als u bedenkt dat u met een huis dat 2 jaar oud is al in aanmerking komt voor het lage BTW-tarief van 6% voor schilderwerk.

De juiste sfeer in huis
Het lijkt zo gemakkelijk. Even een trap, muurtje, keuken of kozijn schilderen. Echter, schilderen is en blijft een vak. Het vak dat ik al ruim 15 jaar met liefde uitvoer. Waar ik een gedegen opleiding voor heb doorlopen, waarvoor ik de technische ontwikkelingen en de trends op de voet volg. Ook voor onvoorziene calamiteiten als houtrot of schimmel kan ik u een passende en definitieve oplossing bieden. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden binnenshuis. Er zal een wereld aan kleur en materiaal voor u opengaan. Daarnaast heeft u de zekerheid dat er met onschadelijk materiaal gewerkt wordt en dat het resultaat is wat u ervan verwacht. Dus nooit meer overschilderen omdat de opgedroogde kleur toch een beetje tegenvalt! Het werk wordt netjes, op tijd en volgens de binnen de branche geldende regels afgeleverd. U heeft er geen omkijken naar.

De aanblik van buiten
Uw huis of uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is het eerste wat een bezoeker ziet, het is uw statement in de wijk of op het bedrijventerrein. Buitenschilderwerk is echter meer dan het juiste likje verf. Het materiaal staat dag en nacht bloot aan de elementen en heeft daarom extra baat bij een gedegen en regelmatig onderhoud. Door mijn kennis van de nooit stilstaande ontwikkelingen op verfgebied ben ik in staat meteen de vinger op de – voor een leek wellicht onzichtbare - zere plek te leggen. Problemen met lood-, stuc- of metselwerk signaleer ik onmiddellijk en ook hierbij kan ik u adviseren over een passende en blijvende oplossing. Het eindresultaat is niet alleen een mooi, maar ook een gezond huis. Een plek waar u en uw gezin of bedrijf weer jarenlang veilig en tevreden kunnen vertoeven.
 

Schildersbedrijf Peter Nederstigt • Lisse • 06-51 63 95 66 • info(a)nederstigtschildersbedrijf.nl
(c) 2006 - 2024